Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Ψηφοφορία

Ο καλύτερος της χρονιάς που πέρασε!

Η ψηφοφορία του blog για τον καλύτερο παίκτη της Λαμίας στην ποδοσφαιρική περίοδο που πέρασε έληξε. Όσοι ψηφίσατε επιβεβαιώσατε αυτό που όλοι οι φίλαθλοι είδαν απ΄την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο.
Κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Α.Σ. Λαμία για την περίοδο 2007/08 ο Τόλυ Παϊζάνος!

Τόλυ Παϊζάνος

Η σταθερή, καλή αμυντική απόδοσή του αναγνωρίστηκε απ΄όλο τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας. Ο Τόλυ ήταν πάντα στη σωστή θέση για ν΄ανακόψει την αντίπαλη επίθεση χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

Δημήτρης Θανόπουλος

Ο βιρτουόζος επιθετικός που ήρθε δανεικός απ΄τον Ολυμπιακό Πειραιά τον Γενάρη χάρισε στιγμές ποδοσφαιρικής τέχνης στον κόσμο και πρόλαβε ν΄αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ της ομάδας!

Χρήστος Κωνσταντόπουλος

Αναμφισβήτητη η αξία του Χρήστου, ήταν ίσως ο ποιοτικότερος παίκτης της ομάδας στη μεσαία γραμμή! Δίκαια ψηφίστηκε από τον κόσμο.

Νίκος Αντωνιάδης

Δεν σκόραρε πολλές φορές ο Νίκος στη χρονιά που πέρασε κι η απόγνωση τον έκανε να σηκώσει τα χέρια ψηλά. Μαχητής στόν αγωνιστικό χώρο τα γκολ που πέτυχε αν και λίγα ήταν πολύτιμα!

Γιάννης Φυσέκης


Ο τερματοφύλακας που ήρθε στη Λαμία τον Γενάρη δανεικός από την Α.Ε.Κ. ήταν αυτός που κράτησε όρθια τη Λαμία στα 3 εκτός έδρας ντέρμπυ με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Απέκρουσε πέναλτυ στο 0-0 με τον Π.Α.Ο.Ν.Ε., έκανε σωτήριες επεμβάσεις στο 1-1 με την Καβάλα και κράτησε χαμηλά το σκορ στην Καρδίτσα κόντρα στην πρώην ομάδα του...


Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

1. Παϊζάνος 16

2, Θανόπουλος 10

3, Κωνσταντόπουλος 3

4.Αντωνιάδης 1

5. Φυσέκης 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.